tisdag 5 mars 2019

Elva månader

Hörni, det har gått en månad igen. Jag vet, jag är lika chockad som ni. Det känns som om jag skriver de här inläggen ungefär varannan vecka. Men ja, Oskar är nu elva månader gammal och en riktig liten mini-Oliver. Han har så mycket kärlek och glädje i sin lilla kropp. Han far runt på äventyr i huset alldeles ensam och jag får gå runt och leta reda på honom med jämna mellanrum. När jag hittar honom och möter hans blick skrattar han så han tjuter. 


Oskar hoppade helt över krypstadiet och tar sig istället framåt genom att i sittande ställning dra sig fram med bestämda tag. Favoritplatsen är under matbordet där han sitter som en liten hund och letar efter matrester som han kan stoppa i munnen. 




Oskar förstår en del av vad man säger, men ännu har jag inte hört honom säga några tydliga ord annat än "mamma" och "pappa", och då mer som allmänt babbel än som regelrätta ord. Ordet "nej" tycker han inte alls om, speciellt om han just är i färd med att peta på något riktigt intressant som spisen eller eluttaget, och då man ber honom sluta så är undergången nära. 



I munnen skymtar de övre framtänderna nu och han gnisslar med tänderna så jag ryser. Håret är långt, men inte alls lika tjockt och vilt som Olivers var i samma ålder. Energinivån är på topp och Oskar tycker att det tråkigaste som finns är att sitta stilla. 


Om en liten månad är han ett år gammal och babyåret är förbi. Hur ska jag få den här månaden att räcka ett år till? Kära lilla buse, du är ljuset i mitt liv, den som behöver mig allra mest men kräver allra minst trots att jag skulle plocka ner stjärnorna för dig om jag kunde. 

5 kommentarer:

  1. Jag är mycket glad över att dela min erfarenhet här, jag heter Brenda och jag var lyckligt gift. Inte förrän min man sa att jag fuskade honom, då blev vi båda gnagande par, han kunde inte tro, och han litade inte heller på mina ord så vi ansökte om skilsmässa, senare blev vi separerade och lovade att aldrig göra upp. Länge försökte jag gå vidare men jag kunde inte stanna utan honom, så jag började en strävan efter att min make skulle återvända, då hänvisades jag till Dr.IZOYA. En bra man jag stötte på, han kastade en kärleksförtrollning och fick min man tillbaka inom 24 timmar. med detta är jag här för att dela kontakten med Dr. IZOYA, nå honom via drizayaomosolution@gmail.com. Han är verkligen kraftfull och har specialiserat sig på följande frågor ...
    (1) Älska trollformler av alla slag. (2) Sluta skilsmässa. (3) Avsluta barrenness. (4) Behöver andlig hjälp.

    SvaraRadera
  2. Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick min hsnabd tillbaka med hjälp av en stor man som heter baba Amiso. Jag heter Alice Lucas, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har min man och jag varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr.Amiso kan hjälpa till att få tillbaka artiklar snabbt. Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då han gjorde en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan den dagen var vårt äktenskap nu starkare än tidigare, allt tack vare Dr.Amiso. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Amiso verklig och kraftfull stångskärare att jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, vill känna igen i världen eller cancerfrågan, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässor, hälso- eller äktenskapsproblem, jobbfrämjande och framgång, vad som helst, gör inte ge upp, inte mer gråta, kontakta denna kraftfulla stavning nu. Här är hans personliga e-postadress på: herbalisthome01@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Vilket stort vittnesbörd, jag är Torpey Clare och har varit gift, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärleksförtrollning på mig och fick min EX tillbaka till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig, släpper jag hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
    (1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning

    SvaraRadera
  4. Hälsning,
    Har du svårigheter i ditt liv?
    Dr Ajayi stavmästaren erbjuder de lösningar du behöver tack vare de metoder som har vunnit under åren.
    Jag kontaktade honom först via WhatsApp efter att ha fått sitt nummer online, han ställde mig några frågor om mig själv som jag gav svar på,
    Efter några minuter skrev han tillbaka till mig och berättar för mig hur jag ska lösa mina problem tack vare dess framsynsgåvor som han gav honom av sina förfäder, för han kommer från en stavningsledning.
    Den stora trollspelaren Dr Ajayi som kommunicerar med andens rike, arbetar med fotografier, böner och många produkter.
    Stavekasteren Dr Ajayi ger dig daglig övervakning och du kan ringa Dr Ajayi när som helst på dygnet.
    Om du har problem kan du ta reda på vad som har gjort Dr Ajayi framgångsrik på så många år. Resultaten är överraskande och han använder bara ren och gynnsam magi som ger goda och bättre effekter, så du har inget att vara heligt för. Han är bra på följande kung av stavarbete

    • Återkomst av en älskad
    • Sök efter stor kärlek
    • Återvinna din tidigare eller förlorade kärlek
    • Förbättra ditt förhållande som par
    • Harmoni i ditt förhållande
    • Skydda din familj
    • Din professionella framgång
    • Välståndet för ditt företag
    • Avbryt dåliga trollformler mot dig eller dina nära och kära
    • och andra

    whatsApp: +2347084887094

    Som ni ser är Dr Ajayi det ljus du behöver för att förbättra ditt dagliga liv och ge fred och skydd till ditt hem.

    whatsApp: +2347084887094
    E-post: drajayi1990@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Jag heter Robert Knight, från Förenta staterna,
    Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
    Jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
    för några dagar sedan läste jag en artikel på förhållandeblogg publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa trasigt kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
    Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
    Jag fick ett svarsmeddelande att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
    det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera