måndag 27 oktober 2014

Hoppsan

Det har visst varit lite bloggtorka här hos mig. Det var ingenting jag planerade. Det var inte så att jag satte mig ner en dag och bestämde mig för att nu skall jag minsann inte skriva någonting på flera månader. Det bara hände. Så där som saker och ting händer. Långsamt. Oundvikligt. Fliken i browsern stängdes i misstag, och istället för att öppna den igen tänkte jag, snart. Jag skriver imorgon. Och imorgon tänkte jag likadant. Snart. Jag skriver nästa vecka. Och nästa vecka blev imorgon igen och imorgon blev nästa vecka och nästa vecka blev sen någon gång.

Nu kanske det blir lite för mycket att försöka sammanfatta vad som hänt sedan jag skrev i februari, men lite kort kan vi väl säga att våren kom och gick och vi fick badrummet på övre våningen färdigt. Sedan kom sommaren och blixten slog ner hos grannen och gjorde mig till ett darrande nervknippe resten av sommaren. Min sommarsemester var het och kort. Den tog slut en vacker söndag och på måndag när jag steg ut genom dörren för att köra till jobbet började det regna och sommaren tog slut där och då. Jag tror att det har regnat sen dess. Men sommaren förde också med sig underbara och efterlängtade nyheter och nu väntar vi med spänning på februari då vårt liv aldrig blir sig likt igen.


Nu river höstvinden i knutarna och jag försöker fixa hit någon som kan få vårt bombnedslag till gård i skick före vintern. Vi har vitsvanshjortar och rådjur i trädgården och eldar i spisen för att elräkningen inte ska vara så stor, precis som alla sade att vi skulle göra när vi köpte huset. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar