måndag 8 oktober 2018

Sex månader

Ett halvår. Så länge har Oskar funnits hos oss nu. Det känns som en milstolpe. Sex månader, ett halvt år. Både för oss och för Oliver känns det som om han alltid funnits här. Vad gjorde vi innan Oskar, liksom? Oliver njuter av att kunna spela pajas och få Oskar att skratta av förtjusning, och han har redan meddelat att sedan när Oskar blir stor så kan de leka tillsammans på morgonen så får mamma och pappa sova. Nu jobbar vi alltså hårt på att få Oskar att äta och bli stor.





Oskar har äntligen förstått sig på mat, och äter två eller tre mål mat om dagen. Ännu handlar det om mycket små mängder mat, men det är en god start. Han har vuxit som han ska, och väger nu 6505 gram (Oliver vägde 7225 gram) och är 65,5 cm lång (Oliver var 66,2 cm). 




Oskar svänger sig från rygg till mage, tycker om musik och leende ansikten, och har ännu aldrig varit blyg för någon. Han plockar upp leksaker och för dem fram och tillbaka mellan händerna, känner och undersöker och smakar på dem. 




Det känns så rätt att Oskar finns här med oss, han är den del som fattades från vår familj. Varje kväll innan han somnar berättar jag för honom hur mycket jag älskar honom, och varje dag berättar Oliver för mig hur söt Oskar är. Älskade barn, vår lilla solstråle. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar