Lite tveksam med broiler, men nog skulle jag det (värma upp ordentligt bara) inte mata i ungarna dock... Annat kött är nog helt ok ännu 2 dagar efter bäst före (bara man tillreder det)
Jag svalt inte ihjäl! Men inte smakade det riktigt som det skulle inte... Urk. Jag skyller på M som köpte gammal mat och sedan stack till Sverige. Som tur krälade det ändå inga maskar i det, då skulle jag nog nästan hellre ha svultit ihjäl.
M är som en hund, allt sjunker, så det är inte direkt ett korrekt mått på ätbarhet att mata det i M först. :P
Jag lämnade det alltför länge i ugnen, med tanken att värme dödar alla bakterier, så nu vet jag inte om det smakade mystiskt för att det var torrt och allmänt äckligt, eller om det smakade mystiskt för att en innertemperatur på 200 grader inte inverkar på surt och ruttet..
Jo, men inte skulle mata andra med den.
SvaraRaderaTesta på M först? ;P
SvaraRaderaLite tveksam med broiler, men nog skulle jag det (värma upp ordentligt bara) inte mata i ungarna dock... Annat kött är nog helt ok ännu 2 dagar efter bäst före (bara man tillreder det)
Jag svalt inte ihjäl! Men inte smakade det riktigt som det skulle inte... Urk. Jag skyller på M som köpte gammal mat och sedan stack till Sverige. Som tur krälade det ändå inga maskar i det, då skulle jag nog nästan hellre ha svultit ihjäl.
SvaraRaderaOch jag som tänkte bjuda in er på middag...
SvaraRaderaM är som en hund, allt sjunker, så det är inte direkt ett korrekt mått på ätbarhet att mata det i M först. :P
SvaraRaderaJag lämnade det alltför länge i ugnen, med tanken att värme dödar alla bakterier, så nu vet jag inte om det smakade mystiskt för att det var torrt och allmänt äckligt, eller om det smakade mystiskt för att en innertemperatur på 200 grader inte inverkar på surt och ruttet..