söndag 12 januari 2014

Vi ses, julen

Bulla, mockarutor, kex och gott sällskap, det har hänt idag. Dani och Jonas kom och hälsade på med sina pojkar. Det är alltid lika roligt att få visa vårt nya hus åt nån som inte sett det tidigare. Vi låtsas inte om flyttlådorna som ännu står lite varstans och pekar och berättar med snabba ord och stora gester.

Det var riktigt trevligt att träffas igen. Veckor och månader av "vi borde träffas snart" slinker förbi medan man tittar åt ett annat håll, men den här gången får vi faktiskt ta och träffas snart igen.

För att avsluta kvällen for Martin iväg på karateträning och jag plockade bort julen. Jag släckte ljusen i granen och lindade in glasbollarna i silkespapper. Nästa jul kommer dom fram igen. Tomtarna fick också flytta tillbaka till lådan i övre våningen, men jag tror stjärnan i fönstret får hänga kvar en stund till. Nu ser hörnan i vardagsrummet tom ut igen, och jag väntar med spänning på att våra nya möbler skall komma. Snart…

Tills dess får jag väl bara spela sönder min nya favoritlåt:


1 kommentar:

  1. Och det var såå goda bullar! Och vi ska absolut ses snart igen. Man får komma på spontanbesök också om man känner för någon kväll!

    SvaraRadera