tisdag 3 november 2015

Nostalgin

Fina syster Malin hälsade på häromdagen. Tillsammans satt vi på golvet hemma hos mamma och pappa, omringade av hundar och katter och familj, och för en stund var vi den där kärnfamiljen från 1995 igen. Vi satt och "lekte med trollungen". Och med det menar jag att Malin och jag satt och lekte med lego och trollungen satt bredvid och surade över att vi tog alla legobitarna av honom.

Vi byggde en ladugård med kossor och hästar och sovrum på vindsvåningen och utetupp och väderkvarn och ett sådant där utomhuskök som är så inne just nu. Nostalgin, alltså. Underbart. Det bästa med att ha barn är nog att man själv får leka med alla gamla leksaker igen. När Oliver om några år vill ha en Playstation/Wii/Xbox kommer jag att plocka fram min gamla 8-bits Nintendo och visa honom hur man räddar prinsessan.


2 kommentarer:

  1. Vah? Måste man ha barn för det? Jag satt i våras å byggde mitt gamla legohäststall i flera timmar och 8-bits nintendospel blir det var och varannan dag :D å så ha jag sett igenom bumbibjörnarna och räddningspatrullen med. Iss int ens räkna upp mera. De blir för nolot ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Jag sitter och sjunger Räddningspatrullens signaturmelodi hela tiden! :D Barn behövdes väl mest för att mamma skulle plocka fram dom där legona, hon hade ju gömt dom! Jag har inte sett dom på flera år. Men nu skall det byggas!

      Radera