onsdag 11 januari 2012

Nu behöver jag inte motionera på minst en månad

Idag var M och jag och simmade efter jobb. I simhallen har dom några olika bassänger, som går från stor och iskall till minimal och inte fullt lika kall. Man måste börja i den iskalla, för när man tagit sig till varmare vatten är det totalt fysiskt omöjligt att gå tillbaka till den kallare bassängen. Tro mig, jag har försökt.

Nå, vi började i den iskalla bassängen, den där det är meningen att man skall simma längder. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Vi valde banan som var full med långsamma pensionärer och påbörjade någonting som bara kan klassas som vattenslalom. Fulla åldringar som inte kan hålla sig i rätt fil, småungar som tror att vi är i England och kör med vänstertrafik, gubbar som tycker att det är lättare att bara flyta med strömmen istället för att faktiskt simma, och tonåringar som dyker under fötterna på en och hoppar bomb om vartannat.

Vi plaskade runt lite halvhjärtat i en halv timme och så fort vi nått vårt mål på en kilometer hoppade vi i bubbelpoolen instället. Där satt vi sedan och var nöjda eftersom vi jobbat så hårt. Väl hemma lagade vi mat och var noggranna med att äta tillräckligt med kalorier så att vi nu helt säkert inte gick på minus bara för att vi simmade lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar